Mere end teknologi

Teknologi er afgørende for produktivitet, men mennesker er nøglen til succes.

 

På baggrund af vores kompetencer, erfaringer og jordnære tilgang, guider vi din virksomhed til øget produktivitet og rentabilitet med robotteknologi, logistikautomation og produktionsudstyr.

Alt under ét tag

"Vi mener, at automatisering, produktionsoptimering og robotteknologi skal være så tilgængeligt som muligt, så skandinaviske virksomheder kan bevare deres konkurrenceevne i fremtiden."

Vision
Havvindmøller
Mission

5 ord, der kendetegner BILA Group

 • Vi bryster os af at være nørder – og vi er stolte af det. Samtidig er vi flittige og ordentlige mennesker, der tager ansvar, og vi bliver ved, indtil arbejdet er gjort.

 • Man kan opnå sine mål gennem vilje og samarbejde, især når vi forener vores kræfter. Dette gælder både internt og eksternt. I BILA Group udnytter vi hinandens kompetencer og samarbejder tæt om at udvikle de bedste løsninger – men vi ønsker også tæt samarbejde med vores kunder. Vi vil være mere end en simpel leverandør. Vi vil være en strategisk partner for vores kunder. 

 • Vi har sans for købmandsskab og laver rentable løsninger – både for os selv og vores kunder. 

 • I BILA Group har du ikke taleret – du har talepligt. Vi værdsætter ærlighed, åbenhed, feedback og videndeling. Kommunikation er nemlig en af hjørnestenene for at komme godt i mål.

 • Fleksibilitet er blevet et buzzword, men ikke desto mindre er fleksibilitet et nøgleord i BILA Group. 

   

  Vi er fleksible med vores løsninger: vi er med i alle projektets faser. Hvis projektets karakter ændrer sig løbende, tilpasser vi os. Vi smutter ikke fra opgaven – tværtimod. 

   

  Men fleksibilitet handler også om medarbejdere. Vi er hele mennesker, der skal trives i dagligdagen. Selvom vores værdier bygger på mange af de traditionelle dyder inden for produktionssektoren, vægter vi ligeledes betydelig fleksibilitet for vores medarbejdere. 

Projektledelse med Kawasakirobot hos BILA
PTA-medarbejder hos BILA
Kontormedarbejdere hos BILA

"Foreningen af vores løsningsporteføljer og teknologiske kompetencer er en markant opgradering af de kræfter, der skal til for at udbygge vores, men også vores kunders internationale succes: For jo dygtigere BILA Group bliver, jo større effektiviseringsgevinster får industrien også."

 

Jan B. Sørensen, CEO i BILA Group.Historien om BILA Group

Toarmet duAro-robot fra Kawasaki i produktionen hos Danfoss