Det fælles samfundsansvar

 

Vores vision er at være fremstillingsvirksomheders foretrukne partner inden for produktionsoptimering og automation.

 

Dét stiller krav. 

 

Det stiller krav til produkterne, til rådgivningen, til miljøaftrykket, til projektstyringen og til meget, meget mere. Cirkulær økonomi har været et grundlæggende element i vores forretningsmodel siden 2010, og i tæt samarbejde med vores kunder udvikler vi løbende på vores værditilbud og produktsortiment, så vi altid kan tilbyde de bedste og mest rentable løsninger. 

 

Samfundsansvar for os betyder også, at vi bidrager til at uddanne fremtidens medarbejdere og at vores medarbejdere trives og er glade for at gå på arbejde. Uden dem, ingen BILA. Viden og mennesker er vores vigtigste ressourcer i hele koncernen, og derfor har sociale forhold længe været et vigtigt fokusområde. 

 

Herunder kan du læse mere om vores tiltag og ambitioner for ESG-området. Vi ved godt, at vi ikke er i mål – men vi er godt på vej. 


Dyk ned i vores arbejde med ESG


Vi arbejder med følgende verdensmål


Mange bække små

"Vi kan ikke redde hele verden. Men vi kan gøre en forskel på visse områder. Cirkulær økonomi er et grundlæggende element i vores forretningsmodel, og så er det noget, der giver både økonomisk og samfundsmæssig mening."

 

Jan Bisgaard Sørensen

CEO, BILA Group


Dyk ned i vores ambitioner og fremskridt i årets ledelsesberetning